Gratis ontwikkeladvies NL leert door

Welkom op de aanmeldingspagina voor Ontwikkeladvies NL Leert Door. Voor de uitvoering van deze regeling werkt de FNV samen met SWA HR Diensten en een groot aantal gecertificeerde en ervaren loopbaancoaches door het hele land met wie je dit ontwikkeladvies gaat doorlopen.

Hoe werkt dit ontwikkeladvies?

Op deze pagina kun je je eenvoudig aanmelden voor dit ontwikkeladvies door onderstaande vragen te beantwoorden. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de FNV; de regeling is voor bijna iedereen toegankelijk. Na je aanmelding neemt een loopbaancoach in jouw omgeving contact met je op voor een intakegesprek. Met deze coach ga je samen aan de slag met jouw vraag, zonder dat anderen (bijvoorbeeld werkgever) op de hoogte worden gebracht hiervan. Voor jou is dit ontwikkeladvies gratis; de loopbaancoach wordt achteraf betaald voor zijn/haar diensten uit de subsidieregeling. In verband met de coronamaatregelen verloopt het traject in de regel online.

 

Je kunt gebruik maken van regeling als je:

  • Ontslagen bent of je baan in de toekomst onzeker lijkt
  • Je wilt oriënteren op een snel veranderende arbeidsmarkt en onderzoeken waar jouw mogelijkheden kunnen liggen en wat bij je past.
  • Je wilt bereiken dat jij je werk doet met toekomstperspectief

Concreet betekent dit dat iedere werknemer, werkzoekende, flexwerker of zzp-met steun van een ervaren loopbaancoach in 4 contacturen een ontwikkeladviestraject doorloopt.

Meld je nu aan

Aanmelden is niet langer mogelijk, alle trajecten zijn vol, de subsidiepot is leeg.


 

SWA HR Diensten gebruikt de ingevulde gegevens uitsluitend voor de koppeling en doorsturing aan een loopbaancoach in jouw omgeving en om contact met je te kunnen opnemen. Je gegevens worden binnen 4 weken na afronding of stopzetting van je ontwikkeladvies verwijderd uit de bestanden van SWA HR Diensten.